biotjejen typ

Jo men visst, löning innebar inte så mycket maskeradshoppande men jag tog mina gratisbiljetter till "One Day" och såg den tillsammans med min fina fina vän Sara. Den var helt fantastisk. Nästan varje gång man läst boken innan den filmatiserats tycks man bli besviken av slutprodukten, men vänner, denna film var verkligen sevärd, till och med gå-på-bio-sevärd!

Nu sitter jag här, helt överlycklig är kanske att ta u men jag klarade just fas A på teorin, äntligen. Tog mig bara sex försök. Hehe. Dags att städa rummet och sedan ta en dusch, känner mig inte fantastiskt fräsch direkt.

Puss!


vackert






leloveimage.blogspot.com

konsten att leka med sin kreativitet

Hej!

Jag orkar inte skriva om att körlektionen idag gick bra och att jag fick så mycket beröm att jag blev varm i hela kroppen. Inte heller orkar jag nämna att det kom in världens (nej jag överdriver inte nu) jobbigaste, drygaste, fulaste gäst idag på jobbet 00.01 och beställer BDB + hotwings. Dö. Och för det tredje orkar jag verkligen inte alls berätta för er tappra läsare som följt med i flytten, om man nu kan kalla det för en flytt, att jag absolut inte kan andas genom vänster näsborre. Tillförseln av luft i den högra näsborren är ungefär på 10% just nu. Kommer bli en fin natt det här.

Så imorgon ska jag leka med Sofie H och Sara A, wo! Jag är faktiskt supermega exaleterad för morgondagen, känner på mig att det kommer bli freaking doktorer tjugofem konstaplar i gathörnen, typ. Apropå titeln på detta inlägg överväger jag att införskaffa mig ett fint block, och promarkers. Har sugit på karamellen rätt länge och jag tror att jag verkligen hade tyckt om att bara sätta mig ner och för en gångs skull koppla bort mig från omvärlden för att måla lite helt enkelt, vad tror ni? Är det någon som håller med? Ja, just det, jag tänkte väl det. Jisses vad tiden springer iväg, måste sova. Tjing!


bienvenu eller nått

Mitt huvud väger femton kilogram förkylningsbesvär och jag kan knappt andas genom höger näsborre. Om 1h8 minuter ska jag stå där vi instämplingsklockan igen, 382 entra 1 för in. Till och med mamma reagerade idag på att jag ofta tycks ha stängningar på jobbet, jo mamma, det är nog som du säger. Men det är ett jobb, och jag kan bränna pengar på tusen olika sätt.

Jag vet att det är en vit grej där på bilden här ovan, men jag vet verkligen inte hur man får bort den där randen. Jag satt och försökte "designa" denna blogg timmar efter timmar för någon vecka sedan, men det hela resulterade bara i ett utbrott utan dess like och en ledsen nittonåring med lite för höga förhoppningar. Så snälla, hjälp. Eller snälla vita linje försvinn! Ge dig av. Lämna mig ifred.

Annars förutom dessa två enorma bekymmer denna söndagsförmiddag så mår jag fint. Jag har lite gratis biobiljetter till vad som tycks ha blivit en fantastisk höst (jag som annars alltid gräven ner mig runt denna tiden på året). Min pojkvän blir seriöst bara snyggare ju mer tiden går och känslorna för honom växer sig bara starkare hela tin'! En riktig klippa den där mannen alltså. Så lika men ändå inte. Vi alltså. Jag + han.

Vad skönt det känns att kunna säga så
Vi alltså, Jag + han.













RSS 2.0