oops I forgot how to blog

Haha skojar inte men jag glömde av att jag hade en blogg igår, kom på mig själv idag med att sitta och försöka med en ny, onödigt check.

Igår skrev jag klart ett brev, ett brev som jag ska skicka över havet till andra sidan jorden. Jag har nog aldrig skrivit någonting så utlämnande i hela mitt liv, jag som ändå har ganska lätt för att skriva vad jag känner. Ja, faktum är att jag själv har nog aldrig skrivit ett kärleksbrev. För det är just vad det är, ett brev fyllt med kärlek.

Det är en hård jobbvecka denna veckan, men jag är så jäkla motiverad. Det är ljust ute när jag vaknar och det är ljust när jag kommer hem, fantastiskt! Det går himla bra på jobbet med, blev ju årets och grejer. Så idag ska jag träffa Nom för första gången på hundra år och sedan ska jag jobba!

Ville bara skriva något. Nu ska jag frukosta mig! PUSS!






cleaning suuuuuuuuuuuuuuuuucks





Så jävla tråkigt att städa, seriöst vem uppfann städning? Schysst snubbe liksom.

Invisible Children - Kony 2012


Do something

Visit Invisiblechildreninc.

london baby

I'm so excited that I have to type this post in english so everyone will be able to understand what's going on. First of all I just booked a round trip ticket for me and BFF Sara A to London 20th April, it's seriously going to be legendary and I really can't wait! We've never done something like this just the two of us before so AAAAH!!

And yesterday Skype decided to work, almost entirely perfect so we were able to have a Skype date again and boy I've missed those dates! It's crazy how much energy other people can give to you and you never seem to stop making me happy. Oh well. I thought I had a day off today but it turned out to be tomorrow so I have to work 15-01 tonight but I can do that. I'm such a geek right now I know. OH well, some pictures now and this post is complete.

À biéntôt!


woke up 6 this morning

Är så satanistiskt jävla trött just nu att jag bara vill gömma mig. Men jag ville bara meddela att jag sprang idag igen. Sprang i fredags första gången + idag. Sån jäkla bra start men vi får la se. Imorgon kommer jag inte kunna gå ner för trappan. Tror verkligen inte på det här med att träna bort träningsvärk.

bra bättre bäst



  1. Jag är så jävla (ursäkta min franska) lycklig
    2. Har de mest exemplariska listorna på Spotify
    3. Det är vårigt och mina fräknar exploderar långsamt

e-n-e-r-g-i













Så himla härlig dag. Har verkligen bara haft det gött. Nu ska jag gå ut och springa eftersom att alla tjötar så jäkla mycket. Hej.

så himla fin dag





Jag har verkligen haft världens finaste dag med världens finaste vän. Oslagbart och ovärdeligt att sitta på en bänk i solen med bara lite lite vind och prata om vad som ligger framför oss. För med dig blickar jag fram. Det är det som är så skönt med vissa vänner, att man kan blicka framåt och känna en trygghet. En känsla som är så skön, att veta att vad som än händer så kommer jag alltid att ha dig. Och missförstå mig inte nu, jag tar dig absolut inte förgivet. Men våran vänskap är så stark att jag är helt övertygad om att inget kommer kunna rubba den.

Imorgon är jag ledig igen och jag har inga planer alls förutom tvätta och damsuga mitt rum. Förpliktelser. Sprang in i en klasskamrat idag med så fint. Saknar världens bästa 3A!

RSS 2.0