frissigt hår och det snöar, bilskolan här kommer jag

Så ja, fixad och klar och här ovan ser ni resultatet. Känner att det liksom är lite okej att ha läppstift på en måndag, tror faktiskt att läppstift är lite av en ny trend hos mig själv som jag verkligen gillar!

Just nu sitter jag är och inväntar bättre tider, i detta fall bussen. Ska först till körskolan och ha en körlektion och sedan iväg till jobbet för skiftledarmöte och sedan stängningspass med mitt sköna crew. Annars då? Jovars, vaknade 8:20 av att lillebror slänger igen dörren. Blev inte så lycklig av det men men.

Såg en film som hette Leap Year, idag och igår. Var väl inte det mest spektakulära jag sett, men helt klart tillräckligt mysig för att jag skulle le lite sådär i smyg som jag alltid gör när en film är söt. Vet inte om jag sagt att jag såg Jane Eyre för ett tag sedan. Se den se den se den. Jag är ju så pass besatt av den boken att jag råkade (AV MISSTAG) ta ett exemplar från biblioteket. Fantastisk kärlekshistoria, satt på stranden i Thailand för ett år sedan och läste hela boken på mindre en två veckor. Då mådde man.

Nej om man skulle ta och packa arbetskläderna och bege sig då. Ha en fin dag!

tonight I want to be with you tonight


trist

Det är väl egentligen nu som jag ska ursäkta mig för extremt icke existerande bloggande och blaha blaha. Men nej, det tänker jag bannemig inte ge er. Det enda jag kan kommentera om min frånvaro är att det är lite humoristiskt hur några fortfarande dag ut och dag in, tappert hälsar på för att se om det hänt något spännande här. Till er kanske jag kan med att skriva, förlåt. Eller snarare, varsegoda, för här kommer uppdateringen.

På den senaste tiden har väldigt mycket kretsat kring jobb. Och det är väl så när man börjar bli vuxen, det är jobb, det är löning, det är slut på pengar, dansa på klubbar, köra bil, tvätta, städa. Ja, i den ordningen typ. Jag vill absolut inte klaga, men ni mina närmaste har nog ändå märkt av att det blivit en hel del timmar på den där snabbmatsrestaurangen nu på senaste. Men på något vänster, hur skumt det nu kanske må låta för vissa, så har jag så jäkla kul på jobbet. Åtminstone så länge som jag inte blir utskälld av galna gäster och liknande. Men mina arbetskamrater måste vara dem finaste i hela världen. Det negativa är att jag upptäckt att när jag kommer hem från jobbet, ja då äter jag middag och sedan somnar jag.

Streck i debatten.


Igår var en fin dag, solen sken och det ryktades om att det var hela 10+ ute. Våren är kommen! Direkt efter jobbet kom Linnea och hämtade upp mig så åkte vi hem till henne och åt lasagne och ägnade timmar åt att locka håret. Tystnaden som uppstod under tiden då vi gjorde detta var verkligen inte att leka med. Koncentrationen var på topp och vi var redo för en kalasfin kväll! Först åkte vi till Lindome och kom på att vi var på fel station, för vi skulle ju till Kållered. Sedan stog vi på fel sida av järnvägsspåret men det kom vi på just innan tåget ankom till stationen. Väl i Kållered var vi hemma hos Elli S. och myste med groggar och förstorade kortlekar. Det var mycket skratt, mys, musik och bara helt underbart! Efter många om och men hamnade vi på Dancing Dingo och armbågade äckliga killar som försökte dansa för nära. Vi tog pendeln hem och där var det ännu mer vidriga människor, men vi bara fortsatte sjunga "far jag kan inte få upp min kokosnöt. Linnea kompade så fint.

Jag kanske skriver nått djupare en annan dag. Men man får ju aldrig respons på det här stället.


RSS 2.0