dem 999 saker jag aldrig skulle göra






öööööööööööööööööök

Går in på min 2.5 lediga dag från jobbet nu idag. Har hunnit se 19 avsnitt av New Girl. Och idag vaknade jag klockan 7 av solljuset och att jag inte kunde andas. Mitt huvud väger cirka 800kg värk och jag har 38.1 graders feber, jo jag har mått bättre. Men jag hinner inte vara sjuk nu. Måste jobba ju. Måste tjäna pengar. Häller i mig varannan te, vatten och blåbärssoppa. Är så jävla hungrig men samtidigt inte typ. Gick nyss ner för att ta en tablett (så snart kommer jag svettas floder) och att gå ner och sedan gå upp igen, fy fasiken säger jag då. Vilken jäkla effort. Trodde jag skulle svimma i trappan. Just nu känns det ju inte som om att jag borde jobba imorgon heller. Fan.

Idag kommer min storebror hem så det blir i alla fall lite mysigt. Puss hej.


Success

Extrem framgång i livet, ja det känns ju lite så! Nu är uppkörning och teori bokad, det finns ingen återvändo och inom en snar framtid så kan jag sitta där med det sablans kortet i handen, can't wait! Men för övrigt rullar allt annat på rätt fint det med! Om 16 dagar åker jag och Sara till London om 3 månader och 9 dagar åker jag till USA och veckan innan det är det ju ta mig fanken Roskilde festivalen. Jag har så himla mycket att se fram emot den närmaste framtiden. Redan imorgon eftermiddag kommer storebror hem till och med det ska bli mysigt!

Idag är jag hemma precis som igår, har dragit på mig någon sju helvetes förkyldning, och när man mår som jag gjorde imorse och lite nu med så vet man att det är omöjligt att ens stå på de "enklaste" stationerna på jobbet. Det går bara inte, allting, exakt allting blir fel. Det är klart att det inte känns bra att vara sjuk, för någon annan måste ju ta hand om ens arbetspass, men vad fasen ska man göra? Ett halvhjärtat jobb och antagligen bli ännu mer sjuk? Nej, jag skulle inte tro det.

Så nu är jag inne på tredje koppen te för idag, katten är ute och solar sig och jag har duschat bort febersvettet från i natt. Så ja, ehm...

Jag slutar nu, haha. Jag har verkligen inget vettigt att säga. Tjing!

RSS 2.0