älskade lilla vän








igår, yesterday, hier

Hola mi amigos! Linnea, och även er andra, jag har hittat en resa till Kanarieöarna som skulle gå på mindre än 5000/skalle + frukost och transfer, how sweet?! Jag vill bara informera om detta, man blir ju lite sugen alltså. Nu har jag lagt undan lite pengar, har verkligen bestämt mig, jag ska åka!

Sedan har jag bestämt mig för en annan grej, men håller det hemligt tills det verkligen händer. Det är ett långtidsprojekt så ni lär märka det om ett ganska bra tag i sådana fall. Typ när snön omöjligtvis kan falla.

Igår var en väldigt späckad dag, först var jag med min fina sosse José i stan, fick handlat en julklapp och lite så, jippie! Det var mysigt och fint och alla sådana dära ord som man bara kan komma på men inte riktigt orkar skriva. Efter det jobbade jag x-antal timmar, har ju haft ett mindre uppehåll på fyra dagar nu, men det var skönt att komma tillbaka även om det var lite kaosartat (som vanligt...). Fick good news från chefen min, löneförhöjning (!!!) kittlar ju dödsskönt i kistan eftersom att jag har en miljards biljon saker jag vill spendera pengar på. Lääääängtar redan till nästa lön liksom! It's all about the money.

Nu ska jag se lite Gossip Girl, skriva en kärleksfull lapp till min stackars far som opererar sitt knä at the moment. P.S måste sluta klämma in käcka engelska fraser här och var!

PUSS


sjuhundra meter per sekund

Gick ut för att hämta tidningen i brevlådan innan, trodde jag skulle blåsa bort till andra sidan staden eller något sådant. Det blåser, för den som lyckats missa detta, så sjukt mycket!
På tal om sjukt så är det första advent idag och någon julkänsla har man icke, allt är precis i sin ordning.

Häromdagen eller snarare dagarna var jag i Skånelandet och en snabbis i Köpenhamn desutom, vi drack julöl och drack annan öl, det var fint. Har nämligen långhelg hörni. Tor-Mån eftermiddag, kan det blir bättre? Jag skulle inte tro det. Lönen är inne och jag känner mig king king king. Alltså jag har verkligen ingenting djupare än så här att dela med mig av, inte för allmänheten i alla fall. Nu ska jag duscha för jag stinker. Puss.


när jag ändå pratade om jul

Det här vill jag har i julklapp, hehe













Och sedan typ en miljard till saker!

hunken Elias

image description

image description

Dog typ lite över människans övermod på 118 800. Haha, vem utnämner sig själv till hunk?! Sjukt ohunkigt om man frågar mig alltså. Nu varm choklad, puss!

det där med juletider

För det första vill jag bara vara lite bitter som alltid så här års, är det inte lite väl tidigt med full julutsmyckning på diverse varuhus redan nu? För att inte tala om julmusik. Nu har det visserligen inte börjat spelas så mycket av dessa fruktansvärda toner än (ja, jag har en mindre allergi mot julmusik av alla dess slag). Men jag minns förra året, eller om det var året innan dess då jag cyklade in på Freeports parkering och möttes av ett bländande ljus (typ en miljon lampor) + typ Christer Sjögren med flera som sjunger om att julen är här och blahablaha, det är mitten på November för i helskotta!

Så nu var det överstökat. På tal om jul så har vi ju även den där problematiska delen, att köpa julklappar. Jag tycker att det är fantastiskt roligt att slå in julklappar, men att komma på och vara så där extra kreativ så att ens egenköpta julklappar uppmärksammas lite extra med ett "bästa julklappen pris" eller liknande det är så satans svårt. Liksom vad kan man köpa till en 14 årig kille som bara spelar fotboll/innebandy eller gamear framför TV/dator? Sport-spel till TV/dator säger ni, fantasilöst replikerar jag snabbare än vinden.

Och nu nånting helt annat, vad har hänt på den senaste tiden (veckorna...). Ptja, jag har uppenbarligen inte gjort något jättespännande mer än att jag i veckan varit på handbollsmatch med Janet, jag har jobbat och haft halkan så sent som igår, riktigt kul var det! Träffade även en barndomskompis där så det var riktigt fint.
Idag är jag ledig och sitter förtillfället fortfarande inlindad i täcket med frukostsmak i munnen, är riktigt sliten och får se om jag orkar hitta på något ikväll eller inte. Känner ganska mycket för att bara chilla på det med familjen och däcka sådär lagom tidigt som bara jag kan. Vi får se vänner.







RSS 2.0